CA-N FILME, LA CONSTANȚA! AMENINȚATĂ CU MOARTEA, DUPĂ CE L-A REFUZAT PE CEL CARE I-A PROPUS SĂ-I ASASINEZE SOȚUL

36877
CA-N FILME, LA CONSTANȚA! AMENINȚATĂ CU MOARTEA, DUPĂ CE L-A REFUZAT PE CEL CARE I-A PROPUS SĂ-I ASASINEZE SOȚUL - 13043598-1536736419.jpg
UPDATE - Pe numele bărbatului, în vârstă de 54 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.




Urmare a cercetărilor în cazul unei infracțiuni de șantaj, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.


Astfel, la data de 20 august a.c., o femeie, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Valu lui Traian a sesizat organele de poliție că a fost amenințată cu moartea și acte de violență gravă de respectivul bărbat, care i-a cerut sume de bani cuprinse între 1000 și 4500 de euro.


În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soț al femeii, dar și doi prieteni ai acestuia, iar ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a da curs acestui demers, a recurs la amenințări cu moartea sau acte de violență, solicitând diverse sume de bani.


La data de 11 septembrie a.c., polițiștii constănțeni au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la adresa respectivului bărbat din Valu lui Traian, după care l-au reținut și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 12 septembrie să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.


În cauză, suportul de specialitate a fost asigurat de polițiștii din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9507 secunde