Ca în telenovele! Și-a ucis iubita, apoi a intrat în stop cardiac

442
Ca în telenovele! Și-a ucis iubita, apoi a intrat în stop cardiac - ddd-1579527880.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Vaslui și-a ucis iubita, noaptea trecută, într-un acces de furie, iar apoi, după câteva ore, inima i s-a oprit în timp ce era audiat, relatează Observator.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, într-un canton silvic din apropiere de Huși, într-o zonă greu accesibilă. Bărbatul s-a certat cu iubita sa și apoi a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o. Când și-a dat seama că femeia a murit, acesta a sunat la 112 și a povestit tot ce s-a întâmplat.

Un pădurar i-a condus pe polițiști la locul în care cei doi locuiau, cu o mașină de teren, din cauza terenului greu accesibil. Polițiștii l-au găsit pe criminal într-o stare avansată de ebrietate și l-au condus în fața unui procuror pentru audieri. Femeia ucisă a fost transportată cu o căruță până la cel mai apropiat drum asfaltat, iar apoi a fost transferată la morgă.

În timpul audierilor, bărbatul a adormit pe un scaun, iar procurorul a decis ca acesta să fie transportat la spital. După ce a ajuns la spital, inima bărbatului s-a oprit și a intrat în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat și au reușit să îi facă inima să bată din nou, însă starea acestuia este foarte gravă. Anchetatorii iau în calcul inclusiv o posibilă ingerare de substanțe toxice, bărbatul încercând să se sinucidă după ce a omorât-o pe femeie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3185 secunde