Mai multe ştiri online:

BUSU va fi transferat de urgență, cu elicopterul, la Spitalul Fundeni!

Ştire online publicată Miercuri, 07 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Actorul Florin Busuioc va fi transferat de urgență la Spitalul Fundeni. 


Florin Busuioc - Busu, așa cum îl știu toți românii care îl îndrăgesc pentru modul în care prezintă vremea - va fi transferat de urgență, cu un elicopter, la Spitalul Fundeni, anunță România TV. Potrivit sursei citate, în acest moment medicii din Craiova se pregătesc să-l transfere pe Florin Busuioc cu un elicopter SMURD la Institutul Clinic Fundeni din București. Actorul a fost dus la terapie intensivă imediat după intervenția pe care a suferit-o.

Florin Busuioc a făcut, seara trecut, un infarct, după care a fost supus unei intervenții de montare a unui stent, intervenție făcută de doi tineri medici. Imediat după ce i s-a făcut rău actorul a fost resuscitat de către colegii lui care au chemat imediat și salvarea.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3260 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7873 secunde