Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră

291
Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră - 8233eead9af143e7b5bbe27960e4ffd1-1608379207.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un microbuz sosit din Bulgaria, articole vestimentare în valoare de peste 77.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


În data de 18.12.2020, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, un cetățean bulgar în vârstă de 45 de ani.


În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse între cutii cu alimente, 668 articole vestimentare. Toate bunurile purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile din Sofia, atât în scop personal, cât și pentru a le comercializa în Polonia.


Produsele, în valoare de aproximativ 77.400 lei, dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8772 secunde