Bunică UCISĂ de nepotul de 9 ani. Anchetatorii au fost șocați când au aflat ce l-a scos pe copil din minți

1471
Bunică UCISĂ de nepotul de 9 ani. Anchetatorii au fost șocați când au aflat ce l-a scos pe copil din minți - criminalisti-1527666765.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost înjunghiată mortal, marți, în locuința sa din Capitală. Incidentul a fost anunțat printr-un apel la 112 de nepotul femeii în vârstă de 9 ani, anunță reprezentanții Poliției Capitalei. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Din primele informații, se pare că băiatul s-a enervat că bunica nu l-a mai lăsat la calculator, scrie romaniatv.net

O bunică de 70 de ani a fost înjunghiată în zona gâtului de nepotul în vârstă de 9 ani. Ulterior, minorul ar fi sunat la 112 pentru a cere sprijin medical. Bătrâna era singură în casă cu copilul când între ei a izbucnit un conflict. Potrivit România TV, tragedia s-a produs după ce bunica i-a interzis băiatului să mai stea la calculator. În acel moment, el s-a enervat și a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a ucis bunica.

Medicii au încercat în zadar să o salveze pe femeie. Mama copilul a fost audiată de oamenii legii.

Femeia locuia în apartament cu fiica ei și doi nepoți. Vecinii au declarat că băiatul de 9 ani avea probleme de comportament, fiind cunoscut ca un copil violent. Părinții copilului erau despărțiți.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului București. Anchetatorii urmează să stabilească exact împrejurările în care s-a produs acest eveniment și dacă minorul a avut intenție sau a fost vorba despre un accident.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2873 secunde