Braconieri căzuți în "plasa" Poliției de Frontieră

505
Braconieri căzuți în

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit într-un atelaj hipo, condus de un cetățean român, plase monofilament în lungime de aproximativ 240 metri în care se aflau peste 50 kilograme pește, pentru care bărbatul nu deținea documente legale.

El a fost surprins de polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea în zona localității Sarinasuf.

În urma verificării atelajului, au fost descoperite patru plase de tip monofilament (deținerea lor fiind interzisă de lege) în care se aflau 54 kilograme de pește, din speciile șalău, plătică și caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar plasele monofilament, în lungime de aproximativ 240 metri, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește și producerea, importul, comercializarea, deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6415 secunde