Bombă găsită în Budapesta. Peste 3.000 de persoane au fost evacuate de urgență

118
Bombă găsită în Budapesta. Peste 3.000 de persoane au fost evacuate de urgență - bombadinrayboi93516000-1564139778.jpg
Poliția din Budapesta a început evacuarea locuitorilor din zona parcului Varosliget, în centrul orașului, în vederea dezamorsării unei bombe neexplodate de mari dimensiuni datând din Al Doilea Război Mondial găsite în zonă, a anunțat vineri dimineața municipalitatea, transmit MTI și Magyar Hirlap.


Zona aflată în vizorul autorităților a fost parțial închisă, în sensul că nu este permisă intrarea, ci doar ieșirea, a precizat municipalitatea.

Segmente din străzile adiacente au fost de asemenea închise traficului, iar autobuzele și troleibuzele din zonă circulă deviat.


Evacuarea afectează în total circa 3.500 de persoane, cărora autoritățile le-au pus la dispoziție adăposturi temporare. De asemenea, autoritățile asigură asistență și transport pentru persoanele bolnave și vârstnicii vizați de evacuare.

Bomba de 100 de kilograme de producție sovietică a fost descoperită joi pe un șantier și operațiunile de dezamorsare a proiectilului urmau să fie finalizate în jurul prânzului de o echipă de geniști și pompieri militari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0705 secunde