BMW furat din Marea Britanie găsit în România! Ce a povestit șoferul mașinii

390
BMW furat din Marea Britanie găsit în România! Ce a povestit șoferul mașinii - 3-1568365168.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași au descoperit și indisponibilizat un autoturism, marca BMW, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași – I.T.P.F. Iași au oprit în trafic, pe drumul E 583, pe raza localității Lețcani, județul Iași, un autoturism marca BMW, model X5, condus de cetățeanul român C.R., în vârstă de 36 de ani.


În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Marea Britanie, în data de 10.07.2019.


Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o cunoștință, contra sumei de 12.000 de euro. Acesta a mai adăugat că nu știa de eventualele probleme juridice ale autoturismului.


În cauză, mașina în valoare de 70.500 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6111 secunde