BMW furat din Elveția, descoperit la Constanța

388
BMW furat din Elveția, descoperit la Constanța - bmxfurat1-1442158247.jpg
Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune pentru combaterea traficului cu mașini furate. Activitatea s-a derulat în colaborare cu ofițerii compartimentului Furturi Auto din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Oamenii legii au oprit în trafic, pentru un control de rutină, un autoturism marca BMW X6. Mașina era condusă de un bărbat de 38 de ani, din Constanța. În urma veri-ficărilor, polițiștii au stabilit că mașina apare ca fiind furată din luna august 2014. Proprietarul le-a declarat polițiștilor că nu a știu că mașina este furată.

"Polițiștii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 35.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă, în vederea continuării cercetărilor și au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută și sancționată de art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal", a declarat ag. șef adjunct Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Velier la un pas  de scufundare
Pagina a fost generata in 0.2543 secunde