BMW de 70.000 de euro, descoperit la frontieră

183
BMW de 70.000 de euro, descoperit la frontieră - dddd-1584097822.jpg

Articole recomandate

Un autoturism în valoare de 70.000 de euro, căutat de autoritățile din Norvegia, a fost descoperit de polițiștii de frontieră de la PTF Borș, a informat vineri ITPF Oradea, relatează Agerpres. Potrivit comunicatului, autoturismul marca BMW, model 530E, an de fabricație 2019, a ajuns miercuri, la ora 10.30, în PTF Borș, pe sensul de intrare în țară, condus de cetățeanul român M.M., în vârstă de 46 de ani.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autoritățile din Norvegia în aceeași zi.

Față de cele constatate, bărbatul a declarat că are calitatea de șofer, fiind prieten al proprietarului mijlocului de transport și nu avea cunoștință despre faptul că mașina este căutată de autorități.

"Autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Oradea, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun, se arată în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0793 secunde