Bișnițarii de țigări din Mangalia, în vizorul jandarmilor

318
1
Bișnițarii de țigări din Mangalia, în vizorul jandarmilor - comerciantii-1485700045.jpg

Articole de la același autor

În acest weekend, jandarmii din Mangalia au depistat două persoane care comercializau țigări, fără îndeplinirea condițiilor legale. "Comer-cianții", cu vârste de 27 ani și 61 ani, din Mangalia, intenționau să vândă oamenilor 45 pachete de țigări netimbrate, inscripționate cu numele mai multor mărci, la ieșirea din municipiul Mangalia spre localitatea Limanu. Jandarmii au întocmit procesele-verbale de constatare pe care le-au înaintat lucrătorilor Poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor, iar țigările oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării.

"Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze țigări ce nu îndeplinesc condițiile legale de comercializare și să sesizeze autoritățile atunci când observă astfel de fapte", vă sfătuiesc jandarmii constănțeni. 

Comentează știrea

Cezar
30 ianuarie 2017
Cumparati de unde doriti voi!!!

Ba de ce sa nu cumperi tigari mai ieftine,daca si asa cele scumpe de pe piata legala sunt la fel de proaste? Recomandarea ar trebui sa fie stoparea protectiei monopolului si liberalizarea pietei tigaretelor,asa cum este de exemplu in Singapore. Credeti ca acolo oamenii sufera mai mult de pe urma fumatului? Nu,acolo este un nivel de trai foarte inalt si se face comert super,nu ca in medievala Romanie,zisa fraudulos democratica si cu economie de piata. Ba sa cumparati de unde vreti ,doar piata regleaza in economiile libere,nu jandarmii ca in rahaturile pseudodemocratice.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte a unei eleve din Mangalia
Pagina a fost generata in 2.2801 secunde