Bișnițarii de țigări din Abator și Brotăcei au ajuns în arest

1946
Bișnițarii de țigări din Abator și Brotăcei au ajuns în arest - contrabanda-1315506763.jpg

Magistrații Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au decis, ieri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Dragoș Iftimi și a lui Gheorghe Cupcic, doi dintre suspecții cercetați în cazul contrabandei cu țigări provenite din Ucraina și Republica Moldova.
În același dosar, au mai fost reținute pentru audieri, în urmă cu două zile, două femei, Mariana Iftimi și Constanța Popa, împotri-va acestora procurorii au luat, ieri, măsura interdicției de a părăsi localitatea fără încuviințarea autorităților.
În urma perchezițiilor domiciliare făcute de polițiștii din cadrul Serviciului pentru Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ, au fost confiscate peste 13.500 de pachete de țigări de contrabandă, diverse mărci, provenite din Ucraina și Republica Moldova. Dintre acestea, la domiciliul soților Iftimi, anchetatorii au descoperit 7.147 de pachete de țigări, ascunse într-un autoturism Volkswagen Caddy, care a fost, de asemenea, pus sub sechestru pe durata desfășurării anchetei. De la locuințele celorlalte persoane reținute pentru audieri, polițiștii au confiscat încă 1.106 pachete de țigări ascunse în casa Constanței Popa, iar de la domiciliul lui Gheorghe Cupcic, au mai fost ridicate încă 1.990 de pachete de țigări a căror proveniență nu a putut fi justificată.
Ancheta în acest dosar este în plină desfășurare, iar dacă cei patru inculpați vor fi găsiți vinovați, Dragoș Iftimi riscă să fie privat de libertate de la doi până la șapte ani și interzicerea unor drepturi pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, Gheorghe Cupcic ar
putea sta închis între unul și patru ani pentru deținere ilegală, iar Mariana Iftimi, la rândul său ar putea primi o condamnare de la șase luni la cinci ani, pentru comercializarea țigărilor netimbrate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2267 secunde