Bișnița, în floare, în zona Gării Constanța

270
1
Bișnița,  în floare, în zona Gării Constanța - contrabanda-1422984756.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis au prins, într-o singură zi, șase persoane care încercau să vândă pachete de țigări netimbrate, de diferite mărci. Acțiunea militarilor s-a desfășurat în zona Gării Constanța, dar și în zona Eden.

Alți cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani au fost prinși de jandarmii constănțeni având asupra lor mai multe plicuri care conțineau, din câte se pare, etnobotanice.

Pe numele lor, militarii au întocmit dosare penale pentru contrabandă, respectiv deținere de droguri. 

Comentează știrea

vasile
4 februarie 2015
Ghetoul Coandă

Căcați și pișălău între blocurile FT, împerecheri nocturne sub balcoane, abonați diurni la jointuri pe aleile lor, dispăriția copiilor locatarilor de pe terenurile de joacă obișnuite înlocuite cu barbut, coci, curve cu pești, defilări în șalvari și halate de baie înbîcsite, spărgători de mașini, cerșetori fără număr, țigarele-țigarele la foc continuu, urlete, scandaluri, disperări țigănești, zgomotul clopotului de biserică la distanță de 50 de metri, gratii de fier la toate marketurile Galeriilor Soveja, amanet cu obiecte furate, gunoaie pe fiecare centimetru de trotuar cu scuipături, piața Timis III - țigănită complet... Efectele sociale, etnice, economice al drogatului politic cu alai estival, Mazăre... Emigrăm noi sau el ? Facem Romania pe alte plaiuri ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3971 secunde