Bijuteriile furate la Cannes îi aparțineau lui Lev Leviev, proprietarul AFI Palace Cotroceni

111
Bijuteriile furate la Cannes îi aparțineau lui Lev Leviev, proprietarul AFI Palace Cotroceni - bij-1375115866.jpg

Articole recomandate

Bijuteriile în valoare de 103 milioane de euro furate din Hotelul Carlton din Cannes aparțineau casei de diamante Leviev, deținută de miliardarul israelian Lev Leviev, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din București, relatează BBC News online, citat de Mediafax.ro.

Inițial, anchetatorii francezi estimaseră că bijuterii în valoare de 40 de milioane de euro au fost furate în cadrul jafului armat care a avut loc duminică la hotelul Carlton din Cannes, în sudul Franței, unde avea loc o expoziție.

Ulterior, Parchetul din Grasse a comunicat că prejudiciul furtului de bijuterii a fost estimat la aproximativ 103 milioane de euro (136 milioane de dolari).

Potrivit autorităților franceze, citate de BBC, bijuteriile aparțineau casei de diamante Leviev, deținută de miliardarul israelian Lev Leviev, propriatarul mallului AFI Palace Cotroceni din București.

Complexul AFI Palace Cotroceni din București aparține AFI Europe, parte a grupului Africa Israel, controlat de miliardarul israelian Lev Leviev.

Portofoliul AFI Europe a fost evaluat la sfârșitul lunii septembrie la 1,1 miliarde de euro, din care aproape jumătate, respectiv 530 milioane de euro, valorează activele deținute în România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2869 secunde