€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Bijuterii din aur alb, confiscate de polițiști! Ce spun oamenii legii despre captură

Ştire online publicată Duminică, 30 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Vama Veche o persoană care a încercat să introducă ilegal în țară peste 1.000 grame bijuterii din metal alb, susceptibile a fi din aur și fără documente legale.


În data de 29.09.2018, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar care efectua curse pe ruta Turcia – România. 


Astfel, colegii noștri au descoperit ascunse în bagajul personal al cetățeanului român I.A., în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul pe raza județului Brăila, 1.016 grame bijuterii din metal alb (brățări, lanțuri, inele, cercei și pandante), susceptibile a fi din aur, nedeclarate și fără a avea documente de proveniență sau autorizație de a efectua operațiuni cu metale prețioase. 


Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bijuteriile din Turcia, cu scopul de a le comercializa în România, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate.


Bijuteriile, în valoare de aproximativ 15.240 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate la Trezoreria Constanța, iar polițiștii de frontieră au sancționat contravențional persoana în cauză cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform art. 18 din OUG 190/2000 republicată.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7528 secunde