Bijuterii de aur, confiscate de polițiștii de frontieră

288
Bijuterii de aur, confiscate  de polițiștii  de frontieră - pestejumatatedekilogramdeaur-1544111242.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră români și bulgari au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei comun Silistra - Ostrov aproximativ 600 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur și fără documente legale, care urmau să fie introduse ilegal în țară.

Potrivit oamenilor legii, în cursul dimineții de miercuri, 5 decembrie, la graniță s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul turc P.E., în vârstă de 52 de ani, care conducea un camion, înmatriculat în România. Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a verificat mijlocul de transport și a descoperit, în cabina camionului, două pachete în care se aflau aproximativ 600 de grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur.

Șoferul a declarat că a achiziționat bijuteriile din Turcia, pentru uz personal, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate.

"În baza acordului româno - bulgar, cazul a fost preluat de către autoritățile de frontieră din Republica Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.355 secunde