Bijuterii de 1.500 de lei. Atât valorează un aviz pentru o farmacie

533
1
Bijuterii de 1.500 de lei. Atât valorează un aviz pentru o farmacie - dna-1449685397.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța au finalizat ancheta într-un dosar de corupție și au trimis în judecată cinci per-soane, printre care și un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Potrivit an-chetatorilor, Laura Spaiu - consilier cu grad profesional superior la Direcția Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (DPMDM) - Compartimentul autorizare și monitorizare unități farmaceutice din cadrul Ministerului Sănătății este acuzată de luare de mită, Ștefania Claudia Tănase-farmacist diriginte și reprezentant al unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, Nicoleta Silvia Pascu Cota - administratorul unei societăți comerciale, Cosmin Tă-nase - ofițer în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Zâna Dobrin - consilier cu grad profesional superior cu atribuții de control la DPMDM sunt acuzați de complicitate la dare de mită. 


Potrivit anchetatorilor, Laura Spaiu a primit mită de la Ștefania Claudia Tănase, bijuterii pentru a aviza o farmacie. 


"La data de 27 august 2015, inculpata a remis bijuterii în valoare de 1.500 lei, cu prilejul exercitării de către aceasta din urmă a atribuțiilor de serviciu, ce constau în efectuarea in-specției unui punct de lucru al firmei, cu destinația "farmacie", procedură pre-alabilă necesară avizării deschiderii unor noi punc-te de lucru farmaceutice", spun procurorii DNA. 


Oamenii legii au precizat că bijuteriile au fost cumpărate de Nicoleta Silvia Pascu Cota, iar Tă-nase s-a consultat cu polițistul și cu cealaltă inculpată cu privire la necesitatea mitei, dar și la valoarea acesteia. Procurorii DNA au finalizat ancheta, iar dosarul a ajuns pe masa judecătorilor Tribunalului Constanța care urmează să stabilească primul termen al procesului.


Comentează știrea

titel
11 decembrie 2015
job

Se poate si asa!: Căutăm colaboratori dornici să-și îmbunătățească venitul lunar într-un mod plăcut, lucrând acasă (în regim part-time sau full-time), pe calculator. Dacă ești interesat, alătură-te echipei noastre! Suntem un grup în plină ascensiune implicat într-un mare proiect ce vizează piața de carte electronică. Nu este necesară experiența. Ai nevoie de cunoștințe minime PC, perseverență și atenție la detalii. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Fii curajos, încearcă și tu! Pentru informații suplimentare trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5338 secunde