Biciclist lovit pe pistă, la Constanța. A fost sau nu Ianis Hagi la volan?

5869
2
Biciclist lovit pe pistă, la Constanța. A fost sau nu Ianis Hagi la volan? - smurdnoaptea-1524738603.jpg

Articole de la același autor

Potrivit presei centrale, accidentul în urma căruia un biciclist a fost rănit în apropierea Sălii Sporturilor, din municipiul Constanța, ar fi fost produs de fotbalistul Ianis Hagi. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Constanța, iar martorii spun că la volan ar fi fost chiar fiul marelui fotbalist, susține cancan.ro. 


În ciuda declarațiilor oferite de martori, oamenii legii susțin că șoferul nu ar fi fost Ianis. Martorii oculari susțin că l-au văzut pe Ianis Hagi la volanul BMW-ului, dar în raportul Poliției se arată contrariul.


Potrivit polițiștilor, la volanul BMW-ului s-ar fi aflat, de fapt, George Falina, un bărbat de 30 de ani. Numele biciclistului lovit de mașina lui Ianis Hagi este Emil Ionuț Dinu. După accident, victima a fost transportată de urgență la spital. 


"Accidentul a avut loc în jurul orei 21.15. Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat în fiolă în locul lui. Dacă Poliția va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge", a declarat un martor, citat de cancan.ro.


 În raportul întocmit la fața locului se menționează că șoferul George Falina (30 de ani), aflat într-un BMW cu nr. B-90-VHK, nu s-a asigurat la intrarea în parcare și a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată.


Comentează știrea

Gogu
26 aprilie 2018
Sinucigasi ...pe bicicleta !

Acest biciclist avea bicicleta echipata ptr. nopte , biciclistul avea vesta refectorizanta si casca asa cum prevede legea ? Asta de ce nu ne spune politia , biciclistul a suflat in fiola ? Toti retardatii calare pe bcicleta au pretentii de participanti la trafic.....in conditiile in care foarte multi nu stiu nici sa traverseze strada ....ca si pietoni !

Malasorte
26 aprilie 2018
Era pe pista specială pentru bicicliști Gogule

Indiferent de ce parte a baricadei ești când schimbi direcția de mers te asiguri. Mai ales când știi că poți da cum spui tu peste bicicliști mai puțin disciplinați

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.414 secunde