€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Beți și fără permise de conducere, la volan

Ştire online publicată Luni, 04 Februarie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
În week-end, polițiștii constănțeni au surprins la volan mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere. Spre exemplu, oamenii legii au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A, în localitatea Crucea, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Și la Topraisar, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 395 în localitatea Chirnogeni, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Un alt șofer fără permis a fost prins la Lumina. Bărbatul în cauză a refuzat să fie condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenței unor substanțe cu efect halucinogen în organism.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7836 secunde