Beți la volan și fără permise de conducere

215
Beți la volan și fără permise de conducere - soferibeti-1532967597.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 1 din Constanța au identificat, ieri, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei sub influența băuturilor alcoolice. Din această cauză, bărbatul a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se preleva probe, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La rândul lor, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, tot sub influența băuturilor alcoolice. 


La fel s-a întâmplat și la Medgidia, unde polițiștii Secției 4 Rurale au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii, din localitatea Cobadin, nu doar beat, dar și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ca și în cazul celorlalți, și acesta a fost dus la spital pentru a i se preleva probe de sânge, dar acesta a refuzat acest lucru. Tot la Medgidia, un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Ciocârlia de Sus, a fost prins fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pentru toate aceste persoane au fost întocmite dosare penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0887 secunde