Bestie cu chip de om: ȘI-A OMORÂT MAMA DE 92 DE ANI ÎN BĂTAIE!

601
Bestie cu chip de om: ȘI-A OMORÂT MAMA DE 92 DE ANI ÎN BĂTAIE! - arestat1-1615547836.jpg

Articole de la același autor



Un bărbat din Cogealac a fost reținut și este acuzat de violență în familie, în forma omorului. Cazul este în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 
„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, în jurul datei de 07 martie 2021, în cursul nopţii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în locuinţa comună din localitatea Cogealac, în urma unui conflict spontan, generat de nemulţumirea victimei că fiul ei asculta muzică la un volum tare, deşi ora era târzie, inculpatul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele mamei sale, în vârstă de 92 de ani, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice grave, constând în hemoragie şi contuzii meningo-cerebrale, fracturi ale oaselor nasului şi multiple fracturi costale, ce au condus la decesul acesteia, survenit la data de 11 martie 2021 în spital. Din propria declaraţie a inculpatului a rezultat că, deşi victima suferise leziuni grave, el a încercat să îi acorde ajutor medical la domiciliu, prin aplicarea de bandaje pe rănile sângerânde, cu scopul de a încerca să ascundă comiterea infracţiunii şi abia când starea de sănătate a victimei s-a înrăutăţit a rugat un vecin să cheme ambulanţa şi nici măcar personalului medical nu i-a destăinuit modul în care mama sa suferise vătămările.
În cursul zilei curente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa”, au arătat procurorii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6513 secunde