Bestie cu chip de om! Copilă de 13 ani, lăsată gravidă de tatăl vitreg

845
1
Bestie cu chip de om! Copilă de 13 ani, lăsată gravidă de tatăl vitreg - copilagravida-1522343993.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din Eforie Nord a ajuns în fața oamenilor legii, fiind arestat preventiv pentru o durată de 30 de zile. 


Totul după ce ar fi întreținut relații sexuale cu fiica sa vitregă, în vârstă de numai 13 ani. Coșmarul fetei este cu atât mai mare
cu cât, în urma presupuselor abuzuri repetate, a rămas gravidă, având în prezent o sarcină de câteva săptămâni. 


La aflarea veștii că soțul său, Cristian Mihalache, în vârstă de 34 de ani, a profitat de copilă chiar în casa în care locuiesc împreună, mama fetei a alertat de îndată organele de poliție. 


În consecință, IPJ Constanța a întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor, o anchetă fiind continuată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Astfel, magistrații Judecătoriei Constanța au comunicat următoarele: "Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihalache Cristian pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.03.2018 până la data de 25.04.2018, inclusiv". 


Referitor la cazul minorei din Eforie, DGASPC Constanța face următoarele precizări: "Cazul se află în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. O echipă mobilă formată din specialiști a însoțit mama și minora, alături de Poliție, la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea investigațiilor și a oferit consiliere psihologică. Cazul este în continuare monitorizat de DGASPC Constanța. În funcție de rezultatele anchetei IPJ Constanța, vom putea stabili măsurile ce se impun  având în vedere interesul superior al minorei. Aceasta a fost externată din spital și continuăm monitorizarea cazului. Dacă instanța va decide judecarea tatălui în libertate, mama și cei trei copii minori pot beneficia de protecție în cadrul Modulului Mama și Copilul aparținând DGASPC Constanța", a punctat Oana Manoilă, inspector de specialitate cu atribuții de purtător de cuvânt DGASPC Constanța. 


Comentează știrea

Familia traditionala
30 martie 2018
Ce sec suna

"Dacă instanța va decide...... mama și cei trei copii minori pot beneficia de protecție...."In rest liniste.Se va face liniste ca si cum toata grozavenia asta ar fi rezolvata odata cu intocmirea dosarului penal si pedepsirea vinovatului.In rest nimeni nu are nicio solutie ca pe viitor sa se previna asa ceva.Toti asteptam cu nerabdare urmatorul viol sau urmatoarea tripla crima in familie.Discutam despre violator la serviciu,discutam in autobuz,discutam cu prietenii la o cafea,la un sprit,discutam peste tot....."Ai auzit Tănțico de violatorul ala ?...Nu,fato ! Ia povesteste-mi ! Stai sa pun de o cafea...."Toti ne dam cu parerea,toti avem solutii dar niciunul nu stie nimic.Psihologi pe toate gardurile.Toti au solutii.De altfel,galagie pe toate canalele TV la radio si la ziar.Galagie in Parlament,galagie la "comitetul oamenilor muncii",la partid,bagam elevele in sedinta,agitatie la Protectia Copilului.O echipă mobilă formată din specialiști au însoțit mama și minora.Parca aud.Doamna Mariana G,Femeile pesediste si liberale merg la spital la fata cu un buchet de ghiocei.Ce frumos din partea lor ! ...Criminalul sau violatorul va fi eliberat dupa doi ani pentru buna purtare si recompensat de ministrul puscariasilor, Tudorel Toader , cu suma de 10.000 euro.C-asa zice Uniunea Europeana.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1832 secunde