Bestia dezlănțuită: Viol în Parcul Tăbăcărie

5274
10
Bestia dezlănțuită: Viol în Parcul Tăbăcărie - tabacarie1316594984-1316635166.jpg
O tânără de 21 de ani, din Constanța, a fost luată de lângă prietenul ei și violată, în Parcul Tăbăcărie. Principalul suspect este un individ care a ieșit din închisoare în urmă cu foarte puțin timp, unde a ispășit o condamnare de 13 ani pentru tâlhărie și viol.
Polițiștii spun că au fost alertați, prin 112, chiar de iubitul fetei, imediat după ce au reușit să scape de agresori. El le-a povestit oamenilor legii că, stând cu prietena sa pe o bancă, au fost acostați de doi indivizi. Băiatul a fost amenințat cu moartea și bruscat, iar fata luată de unul dintre indivizi și supusă la perversiuni sexuale și viol. După ce infractorul și-a satisfăcut poftele animalice, și-a luat complicele și au fugit în direcția City Park Mall.
În urma plângerii făcute, polițiștii de la Secția 2 au demarat cercetările și, cu sprijinul celor de la Năvodari, în foarte scurt timp, pe raza localității amintite, au fost identificați Mihai Arten, de 54 de ani, din Constanța, care este principalul suspect în comiterea faptei, Valentin Șihanu, de 21 de ani, și Marian Călin, ambii din localitatea Mihai Viteazu.
Polițiștii spun că Mihai Arten este cel care ar fi violat-o pe tânără. Cazierul lui "cântărește", de asemenea, foarte mult în ochii anchetatorilor. El abia fusese eliberat din penitenciar, unde a ispășit o pedeapsă de 13 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și viol.
Procurorii au dispus reținerea și prezentarea la instanța de judecată, cu propunerea de arestare preventivă, a lui Mihai Arten și Valentin Șihanu, pe când Marian Călin va fi cercetat în stare de libertate.

Comentează știrea

laura
22 septembrie 2011
ai cui sunt ??

Fata in fata cu Mall-ul stau de ani de zile,in permanenta citeva masini ale unor firme de paza,la 10 m de statia 100.Pe cine pazesc???? Sparg seminte ca tiganii,vorbesc urit,muzica la maxim din masini.Cine sunt adunaturile astea si cine i-a angajat ?Tabacariei este afacerea CJ ,o stie toata lumea...sunt interese mari iar lipsa pazei este intentionat planificata.

mine
22 septembrie 2011
ce cautau acolo?

ce cautau acolo cei doi tineri la ora 11 noaptea?

Medic
22 septembrie 2011
pt 1 si 2

Voi sunteti normali? Cum ce cautau? Sint 2 tineri care se plimba, chiar nu mai poti trimite copiii in parc, la plimbare. Problema e unde era Politia, gardienii platiti din banii comunitatii? Cine ne mai asigura siguranta pe strada, ca de platit tot platim taxe si impozite.

CCCC
22 septembrie 2011
pt mine O cautau pe maica-ta

Bai nene e incredibil!!! Doi tineri stau linistiti in parc, si dintr-o data vin doi dobitoci si ii agreseaza, mai mult baiatul e amenintat iar fata violata! E iadmisibil! Iar pt fiinta de mai sus care pune intrebarea ce cautau tinerii aia acolo,pfff..idiotenie curata! Adica ar trebui dupa ora 21 cand se lasa intunericul sa nu mai vezi tipenie de om pe strada? Daca, eu fata fiind, mi se face foame si ma duc la magazin la ora 12, 1 nooaptea sau chiar 11 sa-mi iau paine , lapte si ma agreseaza tampitii care stau la colt..eu sunt de vina, nu? Deci eu violata si agresata si tot eu sunt de vina! Da.. ca in mintea prostului apare intrebarea.. da ce nu puteai sa-ti iei paine mai devreme?Doamne Iisuse, intr-o tara membra UE, in care ni se vorbeste atat despre valori si drepturi.. si drepturi si iar drepturi..eu, ca cetatean al Romaniei, am dreptul sa ies pe strada, am dreptul sa merg la magazin la orice ora,nu e3xista o lege care sa ma impiedice sa fac aceste lucruri! Mai mult, politia are obligatia sa vegheze la respectarea ordinii si linistii publice!! Ce cacat fac oamenii astia? Unde stau ascunsi?! Dat fiind faptul ca strada ( si mai nou, de la o vreme incoace, parcul) e un loc periculos, ar trebui sa patruleze mai des. De unde! Astia stau, trag masina intr-o parte si dormiteaza!!! Pf... iar pentru violatori si criminali le doresc din inima inchisoare pe viata! E foarte grav ca un om care a comis un viol sa primeasca doar 13 ani de inchisoare!Si asta pentru ca cei care au comis un viol, clar au dereglari la cap si ceea ce i-a impins sa faca asta, ii va impinge din nou(ca in cazul de mai sus). Eu ma plimb des prin parcul acela.. ce mama ma-sii?! Acum nu mai pot nici in parc sa ma plimb? Nu pot sa ies ziua pe strada ca trebuie sa se lege un idioat de mine? Da ce naiba au barbatii din Romania?Ca femei agresate ca in tara asta nu stiu daca mai vedem!

miruna
22 septembrie 2011
cccc..n-are rost sa te enervezi

in general sunt comentariile unor frustrati ,ori ca imbatranesc si sufera de impotenta,ori ca sunt urati si prostuti de nu se uita nicio femeie la ei si atunci refuleaza pe net scriind cu ura la adresa femeilor,facandu-le curve pe toate,spunand ca-s materialiste sau pr0aste,samd... nu are rost sa bagi in seama scursurile astea care fac de rusine barbatii adevarati si gentlemani ....deci,nu are rost sa bagi in seama refularile virtuale ale unor jegvri....sau poate unii scriu dinadins ca sa enerveze pe cei si cele care citesc,ha ha ha

miruna
22 septembrie 2011
parcul tabacarie nu e intr-o zona obscura sau la marginea orasului

parcul tabacarie nu e intr-o zona obscura sau la marginea orasului deci daca nici intr-o zona centrala nu poti sta la ora 23 ca cica e periculos e clar in ce jungla traim,avem mizerie si maidanezi all over the place,,ne mai lipseau si maimute si bestii pe 2 picioare ca sa fim o jungla ''perfecta'', jungla mazareasca.......eheeei..mai avem muuuuuult pana sa ajungem la gradul de civilizatie al marilor orase europene sau americane sau est asiatice unde mergi la 3-4 dimineata la jogging sau plimbare fara nicio problema..

miruna
22 septembrie 2011
apropo de cei care apara pe maidanezi

ca tot spun maidanezoofilii ca maidanezii au rolul de a apara casele .blocurile,cartierele,bla,bla...unde dracu' erau cainii din parc cand era nevoie??=))de ce nu au sarit in apararea celor 2 tineri..de ce nu au simtit oamenii rai si violatorul??=))....de fiecare data cand ieseam seara din mall sau treceam pe langa parcul ala hamaiau cainii de zor de ti-e frica sa intri in parc dar cand era cazul apere oamenii ,nu ii vezi..deci sunt doar balarii ce spun maidanezofilii cum ca ei,cainii, ''simt''oamenii ''rai'' si ca apara oamenii buni...niciodata nu vezi sa impiedice o crima sau un viol javrele astea latratoare,he he

m@
22 septembrie 2011
mda

cercetati-i in libertate ca nu prezinta pericol social

Valerica
24 septembrie 2011
la ora 23 in parc?

la ora 23 ? ce cautau acolo , este inadmisibil ca la ora 23 sa stai in parc.RUSINE !!!!

unu
5 noiembrie 2011
pistol

deaia e bn fetelor sa va loati pistol cu asa ceva nici cel mai mare recidivist nu glumeste cu un pistol la tn esti in siguranta ...BANG BANG se gaseste sa nu credeti ca nu in Bucuresti cu 250 300 e o arma mica si buna ptr javre lase ca parnaia asta ..sanatate

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Constanța: Viol în Parcul Tăbăcărie
Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Bunicul violator și-a jucat ultima carte
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Bestia cu chip de…bunic
Pagina a fost generata in 0.8228 secunde