BEBELUȘ NĂSCUT ÎNTR-UN SPITAL PRIVAT DIN CONSTANȚA, MORT. "Destinul. Așa a vrut Dumnezeu!"

3791
4
BEBELUȘ NĂSCUT ÎNTR-UN SPITAL PRIVAT DIN CONSTANȚA, MORT.
Un copil a murit pe 2 februarie, după ce a fost adus pe lume într-un spital privat din Constanța. Imediat după ce a fost născut, copilașul a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat. A fost transferat la Spitalul Județean Constanța, unde a fost resuscitat din nou, suferind al doilea stop cardio-respirator.  Însă eforturile medicilor au fost fără succes.


În această dimineață, rudele au luat bebelușul de la morgă. "Destinul. Așa a vrut Dumnezeu", a fost declarația familiei. 


Doctorul Obadă, directorul medical al Spitalului Județean Constanța, a precizat că bebelușul a ajuns în unitate la ora 6.45, și la ora 11,00 a murit. 






Comentează știrea

Mos Ion
5 februarie 2018
De ce transferat si resuscitat pe banii statului ?

Este al doilea caz la aceeasi clinica intr-un interval foarte scurt ! Ai incasat banii , fa-o pana la capat ....asuma-ti tot , inclusiv decesul , morga , autopsia , etc ! Iar familiei i-as spune ca nu destinul a vrut asa , ei au vrut asa ...prin necunoasterea riscurilor ! Ca sa nu spun altfel ....Condoleante !

L
5 februarie 2018
Raspuns

Normal ca pe banii statului transferat si resuscitat pentru ca părintii sunt plătitori de taxe ca toti romanii chiar dacă optează sa suporte ei parte din spitalizare intr-un spital privat pentru conditii!!! Ce, aceasta optiune le taie din drepturile pentru care au contribuit ca salariati ca sa pui aceasta întrebare stupida si răutăcioasă?

Abc
5 februarie 2018
Statul incaseasa

Privatul nu încasează nimic. Platile se duc la cel care externeaza cazul, iar in cazul acesta si celalalt ambele se duc catre stat. Acest copil si parintii lui aveau dreptul la servicii de urgenta. Niciun spital privat nu are urgente, urgența exista doar la stat. Numai bazaconii debitați. Va credeti toti doctori dupa ce ati stat pe google 15 minute. E trist din cauza ca s-a terminat trist.

frunza
7 februarie 2018
vad

vad din ce in ce tot mai multe cazuri de romani cu bani inselati de doctori criminali , ucigasi in serie,necrofili

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Februarie 2018
Stire din Social : GRIPA A MAI UCIS O PERSOANĂ!
Pagina a fost generata in 1.3245 secunde