Bebeluș, intoxicat cu nitriți. Micuțul a fost dus de urgență la spital cu un elicopter SMURD

175
Bebeluș, intoxicat cu nitriți. Micuțul a fost dus de urgență la spital cu un elicopter SMURD - copil-1563806261.jpg

Articole recomandate

Un bebeluș a fost la un pas de moarte după ce s-a intoxicat cu apa dintr-o fântână contaminată cu nitriți. A fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD pentru ca micutul să ajungă mai repede la spitalul care îl putea trata. Părinții nu și-au închipuit nicio clipă că apa pe care o folosesc zilnic, inclusiv la prepararea laptelui praf, poate să le ucidă copilul.


A fost o cursă contra cronometru pentru salvarea bebelușului. Părinții acestuia au observat că se simte rău după ce a băut lapte praf preparat cu apa de la o fântână din sat. Au chemat imediat ambulanța care l-a dus pe copil la spital.


Numai că medicii din Galați și-au dat seama că nu au tot ce le trebuie pentru a-l trata pe copil așa că au cerut intervenția unui elicopter SMURD care să îl ducă într-un spital mai bine dotat.


Medicii atrag atenția că apa din fântâni poate fi foarte periculoasă, dacă nu chiar fatală, mai ales pentru copiii mici. Părinții bebelușului intoxicat spun că folosec apa de la fântâna din sat de ani de zile, dar nu au avut probleme până acum.


Specialiștii de la Directia de Sănătate Publică Galați vor verifica acum toate sursele de apă din comună pentru a vedea dacă acestea pot pune în pericol sănătatea locuitorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8417 secunde