Bebeluș de doar trei luni, omorât de apa otrăvită!

180
Bebeluș de doar trei luni, omorât de apa otrăvită! - copilingropatinpadure-1437751579.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Galați au deschis un dosar de urmărire penală după ce rezultatele DSP au arătat că bebelușul mort zilele trecute, la doar trei luni, băuse apă otrăvită din fântână.

Direcția de Sănătate Publică Galați a recoltat probe din apa fântânii familiei Micu din Vânători, după ce fiul de doar trei luni al acestora a murit zilele trecute. Din păcate, suspiciunea că moartea acestuia ar fi fost cauzată de o intoxicație cu nitriți s-a adeverit.


 "S-au înregistrat depășiri de peste cinci ori a concentrației maxim admise pentru nitriți, nitrați, depășiri la cloruri și conductivitatea electric. Apa nu corespunde condițiilor de calitate, nu este potabilă. Pentru fântânile cu depășiri la nitriți, nitrați s-au dispus primăriilor locale și cabinetelor medicale individuale mai multe măsuri", au anunțat reprezentanții DSP.


Între timp, polițiștii și procurorii gălățeni au deschis dosar penal de ucidere din culpă, deși mama băiețelului neagă în continuare că i-ar fi dat micuțului să bea apă din fântână, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6301 secunde