BEBELUȘ DE CINCI LUNI, MORT LA CONSTANȚA! MEDICII AU ÎNCERCAT SĂ-L RESUSCITEZE TIMP DE 50 DE MINUTE

4105
8
BEBELUȘ DE CINCI LUNI, MORT LA CONSTANȚA! MEDICII AU ÎNCERCAT SĂ-L RESUSCITEZE TIMP DE 50 DE MINUTE - bebesituatie9974514700-1500619708.jpg

Articole de la același autor

Un bebeluș de cinci luni a murit aseară, la Constanța, după ce a fost rănit într-un accident rutier. Coliziunea s-a petrecut pe DJ391 la ieșire din orașul Negru Vodă spre Mangalia, fiind implicate patru autoturisme.


În urma impactului, patru persoane au fost rănite, din aceeași familie. "A fost alertat și direcționat către locul accidentului un echipaj C2 din Substația Mangalia și două echipaje B2 din substanția Mangalia și Negru Vodă. La locul accidentului au fost găsite trei victime neîncarcerate, doi adulți și un sugar", au declarat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean.


Potrivit acestora, bebelușul de cinci luni, Răzvan Andrei I., era inconștient. A fost preluat de un echipaj B2 și ulterior de C2, dar starea lui s-a agravat și a intrat în stop cardio-respirator.


Au fost aplicate manevre de resurcitare timp de 50 de minute, fără răspuns, cazul fiind preluat ulterior de Poliția Negru Vodă.
O adolescentă de 17 ani, Elena Daniela I. a fost transportată la Spitalul Mangalia, iar Cătălina I., de 24 de ani, și Daniel I., de 31 de ani, cu răni mai ușoare, au fost transportați la rândul lor la Spitalul Mangalia.


Comentează știrea

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Credite easy rapide și fiabile în doar 48 de ore pentru oricine de la 10.000 € la 500.000 € cu un 2 %, pentru mai multe informații vă rugăm să contactați [email protected] acest e-mail vă rugăm să share sau publica grupul tau pentru a realiza proiectul dumneavoastră viitoare.

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Noapte buna doamna / / Domnul [email protected] din toate colturile lumii, vă Nevoie de împrumuturi de bani între persoane fizice pentru a face față Dificultăți financiare pentru a obține în cele din urmă din impas care Bănci, prin respingerea fișierelor de cererea de credit? I 'm A de experți financiar, si am avut servit Banca populaire Rive de Paris; Eu sunt în măsură să vă un împrumut de la suma pe care ai Nevoie și cu condiții care vă vor face viața mai ușoară. Aici sunt zonele În care te pot ajuta: împrumut financiar imobiliar gata să Investiții datoria consolidare linia de credit a doua ipoteca Credit de răscumpărare credit de nevoi personale sunt fișier, interzise bancă și tu Nu au favoarea băncilor sau mai bine aveți un proiect și trebuie să Finanțare, un fișier de rău de credit sau nevoie de bani pentru a plăti Facturi, fondurile să investească pe afaceri. Deci, dacă aveți nevoie pentru a Simțiți-vă liber să mă contactați pentru a afla mai multe despre bani de împrumut mea Condiții foarte favorabile. Deci, eu sunt soluția la problemele tale Financiar ofer de €5000 la 35. 500 €0 cu o garanție de bine studiate. Persoană de contact: [email protected] [email protected]

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Buna ziua dragi prieteni și soldaților. Gata ușor pentru a obține [email protected] veți avea griji financiare? Doresc să investească într-un proiect? Vrei pentru a relansa afacerea dumneavoastră? Vrei o mulțime de alte lucruri? Atât de încântat să maro cu interesul de 2 %. [email protected] Vă mulțumim pentru a face o viață nouă.

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Buna ziua doamna / / Domnul [email protected] Ai nevoie să împrumute de la €5000 la € 10 de milioane pentru constructie, proiect imobiliar, crearea de propria afacere, relua activitatea dumneavoastră personale, aveți dorința de a realiza și sunteți în dificultăți financiare, contactați-mă prin e-mail, pentru că am oferi împrumuturi între persoane fizice în toate de securitate și de încredere la cele mai bune rata de 2 % în condiții de siguranță, fiabile... Cele mai bune oferte de credite rapide si foarte fiabile pentru proiectele dumneavoastră. Răspuns rapid: [email protected] Credite Easy pentru a obține pentru toți oamenii!

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Atenția dumneavoastră vă rugăm să de e-mail pentru a contacta [email protected] Doriți să vrea să facă o astfel de publicare în grupul de a împărtăși și de a extinde serviciile noastre de asistență. Acest mesaj este dat la oameni, pentru cei săraci sau celor care au nevoie de un împrumut special, reconstrui viața lor. Sunteți în căutarea gata pentru a crește activitatea dumneavoastră la o dată și pentru realizarea unui proiect, atât un apartament, dar tu nu sunt permise pentru a transfera fișierul de vară sau banca a refuzat. Eu sunt un grant privat împrumuturi al Ordinului 5000 €5 milioane de euro pe persoană va fi capabil să respecte condițiile. Eu nu sunt o bancă și nu are nevoie de o mulțime de documente care aveți încredere să faci, dar ai nevoie de un târg, sincer, inteligent și de încredere. Durata de viață a împrumutului pentru oamenii din Europa și din întreaga lume (Franța, Belgia, Elvetia, Italia, Canada, Portugalia, Mauritius,...). Meu rata dobânzii este de 3 % pe an. Dacă ai nevoie de bani pentru alte motive, nu ezitati sa contactati pentru mai multe informații. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei în mai mult de cinci zile după ce a primit cererea dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați-mă pentru mai multe informații. Aici este meu poștă: E-mail pentru contact [email protected]

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected] Obține un împrumut rapid și de încredere în doar 48 de ore, vă spun că nimic nu bate viata, deoarece nu mai aveți un loc de muncă, te simti inutil. Nu fac mai este soluția. Împrumut între 10.000 și 5 milioane de euro persoanelor fizice pentru ajutorul lor și-a îndeplinit visele lor ca un credit pentru crearea de afaceri, imobiliare, auto si altele. Rapid vă rugăm să contactați Préteuse pe ei poștă electronică adresă [email protected]

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Disponibile de împrumut în 48 de ore Bună ziua domnilor și doamnelor, Obține un împrumut rapid și de încredere în doar 48 de ore valoarea Între 10.000 € si € 950 de milioane cu o rată a dobânzii de 2 % și nici cheltuielile false. Să aibă obiective și vise realizat ca Finanțarea o casă, cumpara o masina, crearea de o companie pentru Administrarea sa și deveni lider propriu dar mijloacele sunt limitate. Mai multe grijă să îți sunt special creditor și scopul este de Pentru a ajuta oamenii care sunt în nevoie. Contactati-ma pe [email protected] să se bucure de ea. vă mulțumesc.

Denisa
22 iulie 2017
Accident

Sa lasam legea sa decida cine e vinovat desi copilul sigur nu era in scoica

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8563 secunde