Beat mangă și fără permis, a lovit o minoră cu mașina și a fugit

237
Beat mangă  și fără permis,  a lovit o minoră  cu mașina  și a fugit - beatmanga-1517852234.jpg
Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Topraisar, este cercetat pentru mai multe infracțiuni comise în aceeași noapte, în urmă cu câteva zile.

Vasile Valentin Agurițoaie a lovit cu autoturismul o minoră, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice și fără permis. În plus, individul a plecat imediat după accident, fără a-i păsa de starea victimei.

La scurt timp, bărbatul a fost identificat și depistat la domiciliul său din localitate, oamenii legii stabilind că acesta avea o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Individul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizie luată de magistrații Judecătoriei Mangalia.

Fetița lovită, în vârstă de 9 ani, a fost transportată la spital cu politraumatisme. Minora a rămas internată în spital, însă din fericire, se află în stare stabilă și este în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4397 secunde