Băut şi drogat, a rămas cu maşina în nisip, pe plaja din Constanţa

949

Articole de la același autor

Sâmbătă noapte, 20 martie, în jurul orei 00.45, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Dacica, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.
Ajunși la fața locului, polițiștii locali au observat un autovehicul marca Volkswagen, în care se afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani, ce prezenta halenă etilică și avea pupilele ochilor dilatate.
Polițiștii locali au procedat la efectuarea controlului corporal, moment în care au observat că în portiera dreapta față a autovehiculului se afla depozitată o pungă din material plastic ce conținea un produs vegetal de culoare galben/verzuie, mărunțit, susceptibil de a avea efect psihoactiv/psihotrop.   
În aceste condiții, a fost solicitat și un echipaj medical din cadrul SMURD, care s-a prezentat la fața locului, pentru a-i verifica starea de sănătate.
„Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză, împreună cu substanța găsită, au fost predate Secției 1 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetării și dispunerea măsurilor legale ce se impun. Menționăm faptul că, persoana depistată a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform OUG 19/2006, privind utilizarea plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă. Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.
În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4853 secunde