Bătuți în timpul patrulei! Au rămas și fără o armă

194
Bătuți în timpul patrulei! Au rămas și fără o armă - ddd-1578573551.jpg

Articole recomandate

Doi paznici de vânătoare au fost bătuți, pe un fond de vânătoare din județul Dolj, de mai mulți tineri suspectați de braconaj. Unul dintre agresori a furat o armă de vânătoare, relatează HotNews.

Potrivit Poliției Dolj, doi paznici de vânătoare, însoțiți de încă un bărbat, au fost bătuți, miercuri, de un grup de patru tineri. Paznicii de vânătoare au fost atacați în timp ce patrulau pe fondul de vânătoare 58 din comuna Vela.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, spune că agresorii ar fi patru tineri aflați la braconaj pe fondul de vânătoare. De asemenea, unul dintre agresori a vandalizat și mașina paznicilor, de unde a furat o armă de vânătoare. "La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care au identificat persoanele implicate în conflict și au început cercetările. În timpul altercației ar fi fost provocate avarii și autoturismului folosit de cei 3 bărbați, iar unuia dintre aceștia, paznic de vânătoare, i-ar fi fost sustrasă arma de serviciu, care se afla în autoturism, fără muniție. Arma a fost recuperată de polițiști de la unul dintre cei 4 tineri, care a precizat că ar fi luat-o din mașină pentru a nu fi utilizată în timpul altercației", a declarat Cosmin Grădinaru.

Paznicii de vânătoare și bărbatul care îi însoțea au ajuns la spital cu mai multe răni, fiind internați. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, cei patru tineri sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.278 secunde