Bătută și amenințată că va fi călcată cu mașina, de tatăl unei colege de clasă

517
Bătută și amenințată că va fi călcată cu mașina, de tatăl unei colege de clasă - femeiedepresiepozabunacamasa6598-1573563461.jpg

Articole recomandate

O elevă în vârstă de 14 ani, din Vinețești (Vaslui), a fost bătută și amenințată că va fi călcată cu mașina, de tatăl unei colege, din cauza unor bârfe, scrie observator.tv


Scenele violente s-au petrecut la sfârșitul săptămânii trecute în școala din satul Vinețești, comuna Oltenești din Vaslui.


Chiar în timpul orei de biologie, tatăl unei eleve a năvălit în clasa fiicei sale și a bătut-o pe o colegă a fetei, de fața cu profesoara și ceilalți elevi.


Copila bătută este crescută, de la vârsta de trei ani, doar de bunică, după ce a fost abandonată de mamă, notează vremeanoua.ro.

"Am fost agresată de tatăl colegei pentru că am avut un conflict cu fiica lui care a degenerat. Totul a pornit de la faptul că am fost acuzată că aș fi bârfit-o pe ea chiar dacã nimic nu este adevărat. A vorbit apoi urât de mine, m-am enervat și am avut o discuție aprinsă cu ea. Vineri, în timpul orei de biologie, cu profesoara în clasă, a venit cu bunica ei. Aceasta a început să țipe la mine că mă lasă fără păr în cap. Am tăcut din gură și am crezut că totul se va sfârși dar nu a fost așa. A venit tatăl ei la mine, nervos, și m-a luat de păr și m-a amenințat că mă va călca cu mașina. Profesoara de biologie i-a cerut să se calmeze și să iasă afară", a declarat Delia, fata bătută.

Conducerea școlii a anunțat că a demarat o anchetă, dar și că a sesizat Poliția.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.466 secunde