BĂTUT MĂR! Proprietarul unei ferme din județul Constanța și-a băgat în spital un angajat!

Marţi, 11 Septembrie 2018, 12:37
2067
La data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați de o femeie, printr-un apel 112, că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic.


Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au constatat faptul că este vorba de un angajat al unei ferme din localitatea Potârnichea, județul Constanța, care, în urma unui conflcit spontan, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, proprietarul fermei. Bărbatul agresat a fost transportat la spital, având numeroase leziuni, despre care, ulterior, s-a stabilit că necesită între 25 și 30 de zile de îngrijiri medicale.


Deoarece, loviturile au pus în primejdie viața victimei, dosarul penal a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.


Agresorul a fost reținut inițial pentru o perioadă de 24 de ore, după care a fost prezentat Tribunalului Constanța care a admis propunerea Parchetului de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2072 secunde