Bătrână tâlhărită pe varianta Constanței. Unul dintre autori încă este căutat

288
Bătrână tâlhărită pe varianta Constanței. Unul dintre autori încă este căutat - talhariepentruobijuterie-1347271038.jpg
Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, ieri, de o femeie de 78 de ani, că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie în timp ce mergea pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Bătrâna a reclamat că a fost acostată de doi indivizi, iar unul i-a smuls un lănțișor de 1.500 de lei, pe care îl purta la gât, după care ambii au rupt-o la fugă.

Martorii prezenți la incident au intervenit și au reușit să-l prindă pe unul dintre suspecți. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Mangalia, ulterior, polițiștii reușind să-l identifice și pe complice, un individ de 26 de ani.

Pe baza probatoriului administrat în cauză până la acest moment, tânărul de 19 ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în vederea sesizării instanței de judecată cu luarea măsurii arestării preventive.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 August 2012
Stire din Eveniment : Păziți-vă de tâlhari!
Pagina a fost generata in 1.248 secunde