Bătrână înşelată cu 130.000 de euro prin metoda "Accidentul". Patru tineri au fost reţinuţi

406
Bătrână înşelată cu 130.000 de euro prin metoda

Articole recomandate

Înşelătorie uriaşă prin metoda accidentul. Patru bărbaţi au fost reţinuţi după ce au obţinut de la o bătrână din Braşov suma de 130.000 de euro! Ei au sunat-o şi i-au spus că fiul său a făcut accident.


Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.


Din cercetări a reieșit că o femeie, în vârstă de 82 de ani, din municipiul Brașov, ar fi fost indusă în eroare, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării mincinoase că fiul său ar fi provocat un accident rutier grav, în urma căruia a rezultat o victimă, ce necesită intervenții chirurgicale urgente în străinătate, pentru care este necesară plata unei sume de bani.


Speriată, bătrâna ar fi înmânat unui bărbat, aproximativ 130.000 de euro!


Polițiștii au identificat persoanele bănuite ca fiind 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 de ani și 33 de ani, din județul Constanța.


Astfel, la data de 14 iunie 2021, polițiștii din Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, fiind depistate persoanele în cauză.


În vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate sume de bani și bunuri, precum și un autoturism, despre care există bănuiala că ar fi fost achiziționat cu bani proveniți din săvârșirea infracțiunilor.


Totodată, polițiștii din Brașov au pus în executare 4 mandate de aducere, cele patru persoane fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.


În baza probatoriului administrat în cauză, cei patru bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2714 secunde