Bătrână din Constanța, amenințată cu un cuțit în propria casă și jefuită

152
Bătrână din Constanța, amenințată cu un cuțit în propria casă și jefuită - politia-1543304219.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii constănțenii după ce ar fi jefuit o bătrânică din Constanța, pe care au amenințat-o cu cuțitul. 
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat doi bărbați, în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, ambii din Constanța, bănuiți de comiterea faptei.


Potrivit oamenilor legii, în seara zilei de marți, 19 noiembrie, în jurul orei 22.30, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 80 de ani, din Constanța, de unde ar fi sustras 400 de lei și un telefon mobil, după ce au amenințat persoana vătămată cu un cuțit.


Pentru probarea activității infracționale a celor doi bărbați, polițiștii constănțeni, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța.


În urma activităților de cercetare, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina celor doi bărbați alte trei fapte de tâlhărie, comise în locuințe, precum și trei infracțiuni de furt din locuință, toate având loc pe raza municipiului Constanța, pe parcursul lunii noiembrie.


Prejudiciul total, estimat la aproximativ 11.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 25 % și a fost predat persoanelor vătămate.


Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei doi bărbați pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în arestul I.P.J. Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3486 secunde