Bătrân din Constanța, jefuit în propria casă. Ce spun polițiștii

311
Bătrân din Constanța, jefuit în propria casă. Ce spun polițiștii - 8arest381nu-1454783263.jpg

Articole recomandate

Doi tineri de 23, respectiv 25 de ani, din Chirnogeni, s-au ales cu dosare penale după ce au pătruns în locuința unui bătrân pe care l-au lăsat fără bani. Oamenii legii au fost sesizați de către o localnică, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuința unui octogenar, de unde au sustras o sumă de bani. 


Polițiștii s-au deplasat la fața locului, demarând cercetările și stabilind că, în jurul orei 02.00, doi bărbați ar fi pătruns în locuința victimei, a cărei ușă nu era încuiată. 


În momentul în care, persoana vătămată a încercat să se ridice de pe pat, unul dintre bărbați l-a împins înapoi pe pat și a aruncat peste el o pătură.


În acest timp celălalt autor a găsit într-o vestă, ce se afla pe același pat, suma de 1100 lei, după care au părăsit în grabă locuința.
Urmare a activităților desfășurate, în cursul zilei, polițiștii Serviciului Investigații Criminale împreună cu polițiștii Postului de Poliție Chirnogeni i-au identificat și depistat pe R.G., în vârstă de 23 de ani și pe M.N.C., în vârstă de 25 de ani, ambii din localitate, bănuiți de comiterea faptei, recuperând 600 de lei din suma de bani reclamată ca sustrasă.


Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exectitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Septuagenară dată în urmărire
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Tânără dată  în urmărire națională
Pagina a fost generata in 0.3566 secunde