Bătaie pe un post de ofițer în IPJ Constanța. Concursul se va ține în aulele de la Universitatea „Ovidius”!

1513
Bătaie pe un post de ofițer în IPJ Constanța. Concursul se va ține în aulele de la Universitatea „Ovidius”! - fondconcursuripolitie-1615574223.jpg

Articole de la același autor

Zi de foc pentru agenții de poliție care vor să treacă în corpul ofițerilor. Pentru că numărul doritorilor este de ordinul zecilor, iar sălile Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța sunt neîncăpătoare, polițiștii vor susține concursul în aulele Universității „Ovidius” Constanța.



Mii de agenți de poliție din întreaga țară sunt, din nou, față în față cu viitorul unei cariere de ofițeri de poliție. După concursul din ianuarie, Poliția Română organizează, sâmbătă, 13 martie, o nouă serie de probe pentru cei care vor să promoveze, din agenți în ofițeri de poliție. Concursurile au fost atât de așteptate și de solicitate de sindicaliști, în condițiile în care în ultimii ani Poliția Română și Poliția de Frontieră s-au confruntat cu deficitul de personal, accentuat și de ieșirile la pensie a ofițerilor. Prin urmare, la concursurile de sâmbătă, la nivelul țării, pe câteva sute de posturi candidează peste 4.000 de candidați. De menționat că posturile sunt în cadrul Poliției Române și a Poliției de Frontieră.

Peste 80 de candidați pentru un post de ofițer

La nivelul IPJ Constanța, sâmbătă sunt organizate mai multe concursuri. În primul rând, se desfășoară concursul pentru încadrarea unui medic veterinar în Biroul de Protecția Animalelor. Funcția a stârnit interesul medicilor veterinari, căci și-au depus dosarele 15 persoane. Două dosare au fost invalidate, astfel că 13 candidați sunt așteptați, sâmbătă, la sediul Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina pentru susținerea probei scrise.

Cel mai mare interes l-a stârnit însă concursul adresat agenților de poliție, pentru ocuparea unui post vacant de ofițer de poliție în Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța. Pentru acest post au fost depuse nu mai puțin de 83 de dosare! Două dosare au fost invalidate, astfel că la proba scrisă sunt așteptați 81 de candidați. Având în vedere numărul mare de candidați și spațiul insuficient din cadrul IPJ, proba urmează să se susțină în aulele Universității „Ovidius” Constanța, din campus. De menționat că printre regulile transmise polițiștilor este faptul că, la intrarea în sălile de examinare, trebuie să aibă asupra lor două măști, dintre care una de rezervă, care să nu fie din bumbac sau alte materiale textile.

Un alt concurs care se desfășoară sâmbătă, 13 martie, este cel pentru încadrarea directă a unui ofițer de poliție la Biroul pentru Protecția Animalelor Constanța. Pentru această funcție s-au înscris trei candidați, iar proba se va susține la sediul IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3919 secunde