Bătaie pe tichetele Rabla. Au fost epuizate toate voucherele

413
Bătaie pe tichetele Rabla. Au fost epuizate toate voucherele - rabla-1467995037.jpg

Articole recomandate

Toate cele 13.000 de tichete elec-tronice din "Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național" (Rabla Clasic - 2016), destinate persoanelor fizice, au fost deja rezervate de populație și se ia în calcul posibilitatea majorării numărului de vouchere alocat acestei categorii, a anunțat, vineri, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

"Este pentru prima dată în istoria programului când toate tichetele electronice destinate persoanelor fizice sunt rezervate în 3 săptămâni de la lansare. Nu poate decât să ne bucure că popu-lația manifestă un asemenea interes pentru program și că putem contribui activ la îmbunătățirea calității aerului în România. La începutul săptămânii viitoare, vom analiza posibilitatea majorării disponibilului alocat în Programul Rabla Clasic pentru a permite noi rezervări", afirmă președintele AFM, Istvan Jakab.

Potrivit unui comunicat al AFM, remis Agerpres, în aplicația informatică PSIPAN (Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național) au fost înregistrate peste 13.000 de rezervări, din care mai mult de 9.000 au îndeplinit toate cerințele privind înscrierea la producători, respectiv validarea infor-mațiilor și au fost finalizate procedurile de casare și radiere.

AFM a lansat "Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național" (cu-noscut sub titulatura de Programul "Rabla") pentru persoanele fizice în data de 14 iunie 2016.

Anul acesta, Programul "Rabla" este structurat pe două componente: "Rabla Clasic" - prin care românii pot beneficia de o primă de casare pentru achiziția unui autovehicul nou în schimbul unui autovehicul vechi și "Rabla Plus" - program nou, prin care este stimulată achiziția unui autovehicul nou pur electric sau nou electric hibrid, fără obligativitatea casării unui autovehicul vechi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8891 secunde