€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Bătaie pe posturile de ofițeri și agenți de poliție din sursă externă

Ştire online publicată Sâmbătă, 17 Martie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Peste 3.600 de persoane vor susține, sâmbătă, proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă și prin reîncadrare, pentru ocuparea celor 770 de posturi de polițiști și personal contractual, din Poliția Română. Acestea au trecut de probele eliminatorii specifice fiecărui post.


Pe cele 587 de posturi de ofițeri și agenți de poliție vor candida în ultima probă de concurs 3.057 de candidați, ce au trecut de probele eliminatorii specifice fiecărui post. De asemenea, pentru cele 183 de posturi de personal contractual, vor susține proba scrisă 564 de persoane.


Candidații trebuie să se prezinte la sediul unității teritoriale de poliție sau al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, în funcție de anunțurile pentru fiecare post, începând cu ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 10.15.
Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport. Candidaților care nu sunt prezenți la ora 10.15 în sala de concurs, nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați „Neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta instituției unde se susține proba.


În cadrul probei scrise, candidații trebuie să aibă asupra lor doar documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau pașaport) și pix/stilou de culoare albastră (nu vor avea voie cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări și nici cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare). Nu se admit pixuri/stilouri care permit ștergerea și rescrierea. 


Fraudele, precum și tentativa de săvârșire a acestora se sancționează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaților în cauză.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8767 secunde