BĂTAIE la maternitatea din Vatra Dornei. Un bărbat a agresat un MEDIC!

426
BĂTAIE la maternitatea din Vatra Dornei. Un bărbat a agresat un MEDIC! - spital-1352290317.jpg

Un bărbat din Vatra Dornei a fost reținut de polițiști și este cercetat pentru lovire și ultraj contra bunelor moravuri după ce, marți după-amiază, aflat în stare de ebrietate, a lovit un medic al Maternității din localitate și a provocat scandal în secție, transmite realitatea.net.

Potrivit IPJ Suceava, o asistentă medicală de la Maternitatea Spitalului municipal Vatra Dornei a sesizat telefonic Poliția, marți după-amiază, că un bărbat aflat în stare de ebrietate face scandal în secție. Un echipaj de ordine publică, ce s-a deplasat la spital, a găsit în secția Maternitate un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Vatra Dornei, cu antecedente penale.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul a intrat în incinta Maternității unde a agresat un medic, iar prin scandalul produs a fost afectată activitatea secției respective creându-se în rândul personalului medical "o stare de temere și indignare".


Bărbatul a fost reținut, fiind introdus în arestul IPJ Suceava și este cercetat pentru lovire și ultraj contra bunelor moravuri, urmând să fie prezentat, miercuri, Parchetului Judecătoriei Vatra Dornei cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, completează sursa citată.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4542 secunde