Bătaie în Penitenciarul Poarta Albă. Deținut înjunghiat în gât

481
Bătaie în Penitenciarul Poarta Albă. Deținut înjunghiat în gât - 9636-1445463466.jpg

Articole de la același autor

Un scandal de amploare a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, la Penitenciarul Poarta Albă. Un deținut a fost rănit grav și a ajuns de urgență Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. 


Potrivit unor surse, victima și agresorul se aflau la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, iar între cei doi a izbucnit un conflict. S-au luat la ceartă și s-au îmbrâncit, iar de aici până la a se înjunghia nu a fost decât un pas. Unul dintre deținuți a spart oglinda din baie și l-a înjun-ghiat pe adversarul său în gât. 


Gardienii au intervenit imediat între cei doi pentru a-i despărți. Victima a primit îngrijiri și apoi a ajuns la unitatea medicală. La nivelul Spitalului Penitenciar Poara Albă a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cauzele și împrejurările incidentului. Oamenii legii i-au anunțat pe procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia care vor face cercetări în acest caz. 


Potrivit anchetatorilor agresorul este condamnat la 19 ani de închisoare pentru comiterea infrac-țiunii de omor deosebit de grav, iar victima a fost încarcerată pentru comiterea infracțiunii de furt calificat având de ispășit o pedeapsă de șase ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5228 secunde