Bătaie în parcul de la Gară. Un cetățean străin s-a luat la bătaie cu un hoț

494
Bătaie în parcul de la Gară.  Un cetățean străin s-a luat la bătaie cu un hoț - bataieinparcul1111-1539793090.jpg

Articole de la același autor

Un cetățean străin a fost la un pas să fie victima unei tâlhării în miezul Constanței, în parcul de la Gară. Marți seara, în jurul orei 22.00, oamenii care treceau prin parc au anunțat că doi bărbați se bat. Primii care au ajuns la fața locului au fost agenții Zip Escort, aceștia aflându-se în zonă. Ei au reușit să-l imobilizeze pe unul dintre bărbați, care ar fi încercat să îl tâlhărească pe celălalt.

Agenții au sesizat organele de poliție. Aceștia au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Ambii bărbați au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale.

"Marți, 16 octombrie, pe bulevardul Ferdinand, în zona Gării CFR Constanța, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați, în vârstă de 27 de ani, respectiv 47 de ani. Tânărul este cetățean român, din localitatea Lumina, județul Constanța, iar cel de-al doilea este student sirian la o facultate din București. Ambii bărbați și-au aplicat lovituri, fiind nevoie de îngrijiri medicale după transportarea lor la spital. Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au produs incidentul. Deocamdată, niciunul dintre bărbați nu a depus plângere la Secția nr. 3 Poliție. Celor doi bărbați li s-a comunicat faptul că au posibilitatea să depună plângere în termenul legal de 90 de zile", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2522 secunde