Bătaie de joc! Accesul unei mămici, blocat pe trotuar de un "bizon"

11465
5
Șoferii constănțeni nu încetează să uimească, negativ. O mămică din municipiu s-a plâns pe rețelele de socializare de vechea problemă a parcărilor în Constanța, orașul în care pietonii merg pe stradă și mașinile pe trotuar. Ei bine, femeia și făcut două poze pentru a arăta că nici măcar cu căruciorul de copii nu a putut să treacă pe trotuar, din cauza unui "șmecher" cu Audi, care a parcat în zona Gării Constanța. 

Comentează știrea

gicu
19 august 2016
parcarile măzărești

Sa fi facut un efort mai mare, sa treaca cu caruciorul, eventual peste capota, poate se lecuieste bizonul...

Dan
19 august 2016
Ce tragedie!

Daca era vre'un Cielo parcat , nu va oboseati sa mancati atata cacat, de ce nu mergeti sa pozati in parcari unde intentionat se ocupa locurile pt cei cu handicap, de ce nu pozati masini de politie care efectiv blocheaza accesul pietonilor incercand sa isi pozitioneze radarul cat mai bine.

Eu
19 august 2016
Biz

Adica boul

Flori
19 august 2016
Nesimtire

Dnul Dan se pare ca nu știți ce înseamnă sa mergeți cu un cărucior pe trotuarele din constanta. Nu e vorba ca acea persoana are audio, sunt n șoferi care parchează în acest stil. În fiecare dimineață aceeași poveste !

Andrei
19 august 2016
Pentru Dan

Domnul Dan, nu cumva te simti cu musca pe caciula, de te exprimi atat de urat? RUSINE! ia spune, te rog, daca ar fi fost sotia ta, cu caruciorul copilului, cum ai fi reactionat, sau ai impresia ca daca este o marca de masina straina, pentru aceasta nu sunt valabile regulile de circulatie? a

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2007 secunde