Bătaie cu topoare și bâte în județul Constanța

292
Bătaie  cu topoare  și bâte în județul Constanța - bataiecubatesitopoarejudetulcons-1395679729.jpg

Articole de la același autor

Trei constănțeni au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost bătuți cu bâte și topoare. Scandalul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, în comuna Lumina, între două grupuri de romi. Nu este prima dată când protagoniștii conflictului ajung în atenția oamenilor legii, în trecut fiind anchetați pentru furturi și tulburarea liniștii publice. Potrivit polițiștilor, neînțelegerea a pornit de la vânzarea unui autoturism, înmatriculat în Bulgaria. Mașina a fost vândută contra sumei de 400 de euro, dar cumpărătorii au achitat doar 300 de euro, urmând să plătească și restul sumei. 
Duminică seara, localnicul care a vândut mașina și amicii lui le-au făcut o "vizită" cumpărătorului și, după un schimb dur de replici, între cele două grupuri a izbucnit un scandal sângeros. Un individ s-a ales cu un topor în cap, iar alți doi au suferit traumatisme, fiind necesară transportarea lor la spital. Pentru aplanarea conflictului și liniștirea spiritelor, la fața locului au ajuns trei echipaje ale Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu. 
Până ieri dimineață, însă, niciunul dintre cei implicați nu s-a prezentat la sediul Poliției Lumina pentru a depune plângere. Iar, potrivit oamenilor legii, anchetarea actelor de violență împotriva persoanelor este demarată la plângere prealabilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8264 secunde