BĂTAIE CRUNTĂ! Bărbat reținut după ce și-a lovit și strâns de gât fosta concubină

373
BĂTAIE CRUNTĂ! Bărbat reținut după ce și-a lovit și strâns de gât fosta concubină - shutterstock151887443-1623412079.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au reținut un bărbat acuzat că și-a bătut crunt fosta concubină.

„În data de 07.06.2021, în intervalul orar aproximativ 16.00-20.00, în timp ce se afla în domiciliul fostei sale concubine, situat în mun. Constanța, pe fondul unor neînțelegeri și a geloziei, a lovit-o în mod repetat cu palma și pumnii, cu precădere în zona capului (folosindu-se de o pernă cu care a comprimat fața victimei, aplicând loviturile prin respectiva pernă) și a membrelor, a tras-o de păr și a strâns-o de gât, determinând-o, în mai multe rânduri, șă își piardă cunoștința (starea de leșin survenind și pe fondul preexistenței unor afecțiuni medicale ale victimei, cunoscute de suspect la momentul comiterii faptei), provocându-i astfel leziuni cuantificate medico-legal în 15 zile de îngrijiri medicale”, au arătat procurorii.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările vor fi efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5673 secunde