Bătaie ca în filme, la Ovidiu. Două persoane au ajuns la spital

247
Bătaie ca în filme, la Ovidiu. Două persoane au ajuns la spital - jandarmi-1368448354.jpg

Articole de la același autor

O femeie și un bărbat au ajuns la spital după ce au fost implicați într-o bătaie. Polițiștii din Ovidiu au fost sesizați, astăzi, în jurul orelor 12, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Portului, din localitate, au fost bătute două persoane. 

Din primele verificări, oamenii legii au stabilit că Viorel V., de 41 de ani și Mirela V., de 38 de ani discutau în contradictoriu cu Lucian D., Gabriel T., Ionuț B., Mihai B., Alexandru L. și Adrian V.. La un moment dat, din discuții a izbucnit un conflict spontan, care s-a transformat într-o bătaie cum vezi numai în filme. Doar polițiștii constănțeni au reușit să-i despartă pe cetățenii scandalagii. În urma altercației, Viorel V. și Mirela V. au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Vinovații vor fi acuzați de loviri și alte violențe, urmând ca la finalizarea investigațiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unității de parchet competente. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4729 secunde