Baroul Constanța nu își suspendă activitatea

521
Baroul Constanța nu își suspendă activitatea - baroulconstanta-1584543287.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Baroului Constanța a anunțat că avocații din județul de la malul mării "rămân alături de justițiabili și de ceilalți parteneri ai actului de justiție", în contextul creat de pandemia de coronavirus. Astfel, activitatea Baroului Constanța nu se suspendă, dar sunt luate măsurile impuse de decretul de instaurare a stării de urgență.

"În ciuda noului context social creat de pandemia cu coronavirus, avocații Baroului Constanța rămân alături de justițiabili și de ceilalți parteneri ai actului de justiție, pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor. Activitatea Baroului Constanța nu se suspendă. Am luat măsurile necesare și obligatorii conform Decretului de instaurare a stării de urgență. Vom asigura, în continuare, Serviciul de Asistență Juridică pentru acele cauze în care asistența juridică este obligatorie. Ne adaptăm noilor condiții și ne exercităm profesia de avocat, așa cum am jurat atunci când am pășit pe acest drum și am intrat în această nobilă profesie", a transmis avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța.

Mesajul acestuia către constănțeni este că își pot consulta avocații prin sisteme moderne de comunicare – telefon, email, aplicații de mesagerie și video-call. "Această perioadă va genera multe posibile litigii, așa că este bine să fiți informați și să luați decizii numai după ce ați cerut sfatul unui avocat. De asemenea, vom redacta și comunica acțiuni, contracte, opinii legale pe email sau prin aplicațiile de mesagerie electronică", a mai precizat decanul Cătălin Filișan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.7467 secunde