BARMANIȚĂ UCISĂ ȘI DESFIGURATĂ CHIAR ÎN BAR! Criminalul, reținut când încerca să iasă din țară

498
BARMANIȚĂ UCISĂ ȘI DESFIGURATĂ CHIAR ÎN BAR! Criminalul, reținut când încerca să iasă din țară - politisticriminalistijpgc7e8ca06-1520237625.jpg

Articole recomandate

O barmaniță a fost ucisă, în noaptea de duminică spre luni, într-un local de lângă gara din municipiul Satu Mare, scrie romaniatv.net

Victima avea 43 de ani și a fost atacată în incinta barului de către un bărbat, care ar fi intenționat să sustragă bani. Ea a fost pur și simplu desfigurată, după cum declară surse judiciare.

Autorul crimei, un bărbat din comuna sătmăreană Lazuri și care lucra în construcții, a intrat în barul Casablanca și a vrut să o jefuiască pe femeie. El a lovit-o în zona capului și a abandonat-o, dar femeia și-a revenit și și-a anunțat o colegă. Aceasta nu a înțeles în prima fază ce s-a întâmplat deoarece victima nu vorba coerent, astfel că a sunat la 112. La fața locului au ajuns polițiștii care au găsit-o pe femeie moartă.

Bărbatul care a ucis-o pe barmaniță se pare că nu a ar fi acționat singur. El a fost reținut în vama Uziceni în timp ce încerca să iasă din țară. În același timp, polițiștii au mai identificat două persoane care au legătură cu criminalul, și posibil și cu crima. Acestea sunt audiate la Parchet.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4358 secunde