Bărbatul dispărut după ce a plecat la muncă în Italia, găsit la Constanța. CE A DECLARAT ACESTA!

1206
Bărbatul dispărut după ce a plecat la muncă în Italia, găsit la Constanța. CE A DECLARAT ACESTA! - disparut-1519127670.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, dispărut în urmă cu 3 săptămâni și dat în urmărire națională, a fost găsit în județul Constanța. Florin Bulbucan a dispărut la data de 29 ianuarie, din Petroșani, precizând că pleacă în Italia să-și găsească serviciu. Bărbatul a plecat cu 1.500 de euro, bani care ar fi trebuit să-i ajungă până la primul salariu. 


"Eu atât am avut, puțină discuție cu el dimineața- bă nu lua atâția bani, ca e periculos, sunt fel de fel de oameni în autogară și s-ar putea s-o pățești. Era un om foarte calculat, nu strica bani, nu era bețiv și nici nebun", a declarat Ștefan Bulbucan, tatăl tânărului dispărut, citat de stirileprotv.ro. 


Ultima discuție telefonică dintre Florin și tatăl său a avut loc în momentul în care bărbatul era în autogara din Deva și aștepta autocarul pentru a pleca din țară. De atunci nimeni nu a mai aflat nimic despre el, până acum.


"Acesta a fost identificat în județul Constanța, a fost audiat și a precizat că nu a fost victima niciunei infracțiuni și că nu dorește să revină acasă", a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara. Poliția a declanșat o anchetă în acest caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5472 secunde