Bărbatul din Chirnogeni care și-a violat nepoata contrazice rezultatele genetice și spune că strănepotul nu e și copilul lui

424
Bărbatul din Chirnogeni care și-a violat nepoata contrazice rezultatele genetice și spune că strănepotul nu e și copilul lui - 8ab9523c37d8f410f7f35e270ce14369.jpg
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus, ieri, menținerea stării de arest a lui Vasile Corbu, bătrânul din localitatea Chirnogeni acuzat că și-a abuzat sexual, în mai multe rânduri, nepoata, de doar 15 ani. În prezent, minora așteaptă un copil, care, spun anchetatorii, este rodul acestui incest.
Ieri, în fața magistraților constănțeni, avocatul lui Corbu a solicitat instanței judecarea lui în stare de libertate, iar inculpatul a bâiguit, la final: "Nu-i cu mine" (n.r. - referindu-se la copilul pe care nepoata sa urmează să-l nască).
De partea cealaltă, procurorul a spus că se impune cercetarea în stare de arest preventiv a incul-patului, arătând că există probe indubitabile că bărbatul a întreținut raporturi sexuale cu minora, inclusiv raportul rezultatului genetic efectuat arată că fătul este fiul biologic al inculpatului.
Judecătorii au hotărât așadar respingerea recursului declarat de inculpat și menținerea sa în arest.
Vasile Corbu, de 66 de ani, din localitatea Chirnogeni, a ajuns în arestul Poliției sub acuzațiile de viol și incest. Alina Alexandra S., de 15 ani, elevă în clasa a VIII-a la școala din localitatea Chir-nogeni, a dezvăluit drama pe care o trăia de doi ani abia după ce diriginta clasei a dus-o la un control de rutină la dispensarul din comună.
Potrivit anchetatorilor, din cercetări a reieșit că fata era violată de bunicul ei, de la vârsta de 13 ani. Oamenii legii susțin că Vasile Corbu, de 66 de ani, profita de nepoata lui ori de câte ori avea chef de sex și probabil ar fi chinuit-o mult mai mult dacă aceasta nu ar fi rămas însărcinată, iar diriginta clasei nu ar fi anunțat polițiștii.
Alina a fost crescută de la vârsta de trei luni de bunicii din partea mamei. Tatăl său a murit când a împlinit o lună, iar mama ei stă mai mult prin spitale, deoarece are TBC.
Bunica ei, Ana Corbu, spune că nu a știut ce i se întâmplă nepoatei. Ea povestește că l-a văzut pe soțul ei de mai multe ori când o bătea pe Alina, însă spune că întotdeauna a crezut că fata este pedepsită pentru că ar fi greșit cu ceva. "Nu știam că este bătută ca să se culce cu el, deși a fost un curvar toată viața. Tot timpul era cu ochii după femei, dar să-și bată joc de copilul ăsta nu
l-am crezut niciodată în stare" a spus femeia.
Alina va naște, dar este hotărâtă să dea copilul la orfelinat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7589 secunde